Calendar

September 2017
SunMonTueWedThuFriSat
 << < > >>
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Who's Online?

Member: 0
Visitor: 1

Announce

rss Syndication

Archives

Äga guld

Funderar du på stelnar din ekonomiska status genom att investera? Har du någonsin vill köpa guld mynt eller tackor? Kanske för att investera? Om ja, sedan råkade du ha livets mest populära idé för att säkra din rikedom.

I times online aktiehandel affärsredovisningskonton och ekonomiska kriser hotande, finns det inget mer tillfredsställande, verkliga och fast än att köpa guld mynt. Det kallas den reala investeringen dessa dagar.

Oavsett huruvida atmosfären av ekonomiska krisen fortsätter eller inte, är marknaden för guld alltid sannolikt att bommen och inte bara bland privata investerare längre men institutioner, centralbanker och medel också.

Idag har är guld inte bara en handelsvara; Det är din försvarare av personlig rikedom under tider av ekonomisk omvälvning. Det är utan tvekan pengar par excellence!

Men innan du går vidare och välja att lägga till guld i din portfölj, måste du vara fullt medvetna om hur man skyddar och bygga din rikedom med denna ädelmetall. Du måste ha fördjupade kunskaper om vad, när, varför, var och hur man ska gå om guld privatägande.

Till exempel om dina finansiella mål är att skydda sig mot ekonomisk osäkerhet och kapitalisera på obestämd prisrörelsen, blir då modern bullion mynt mycket fördelaktigt för dig. Men om du är störd av kapitalkontroller och en plötslig guld beslag, så du kan lika gärna gå för historiska guldmynt. Valet är ditt ändå men en klok investering går en lång väg till skydda din rikedom.

Många människor undrar när ska de köpa guld och hur ska de göra det. Först och främst bör du komma ihåg att guld är ett steg mot rikedom skydd och försäkringar. Så, finns det ingen frågan om timing sådär i lager eller fastigheter marknader. Om du är verkligen guld investering, vettigt sedan väntar några lyckobringande dag inte. Bara gå för det!

Ska se till att göra en klok strategi i förväg så att din totala förmögenhet inte sinar under stigande ekonomisk osäkerhet och valuta problem uppstår i vissa länder.
Visste du att många aristokratiska, rika europeiska och asiatiska familjer har alltid hävdat mer än 80% av sina tillgångar i guld för bästa rikedom försäkringen. Samma praxis har tagit rötter nu i olika delar av världen där individer och familjer har börjat investera på allvar in guldmynt och guldtackor för att säkra deras ekonomiska ställning.

Nu, de viktigaste frågorna är fortfarande exakt vad man ska köpa.

Generellt finns det flera sätt där du kan köpa guld och Silver och säkra din rikedom. Du behöver tillämpa en kostnad genomsnitt strategi och att diversifiera din investering.

När det gäller grunderna är ädelmetaller en term som refererar till stora mängder av en ädelmetall. Det kan vara i form av tackor eller mynt eller rundor. Här är några viktiga-punkter för att betrakta som din investeringsalternativ:-ü investeringar guldmynt är undantagna från mervärdesskatt, endast om de är präglade efter år 1800 med guld renhet av minst 900 delar i 1000. De måste vara eller har varit lagligt betalningsmedel i ursprungslandet.

ü investeringar guldtackor eller Wafers är också undantagna från mervärdesskatt. men för detta måste de ha guld renhet av minst 995 delar i 1000. Investeringar guld rundor kan se ut som mynt, men eftersom de inte är lagligt betalningsmedel, så de kommer under kategorin barer och rån.

ü kan du även investera i Silver i form av mynt, barer, rån eller rundor. Men silver är alltid föremål för mervärdesskatt när det köps i Storbritannien. UK investering silvermynt som Silver Britannias är dock reavinstskatt gratis. Så, de blir en bättre investering proposition om du sannolikt att bli föremål för kapitalvinstbeskattning vid försäljning av dina tillgångar i framtiden.

ü många människor överväga att köpa guld och silversmycken som en investering men detta bedöms inte så klokt eftersom köp av smycken är ett mycket dyrt sätt att köpa guld och Silver eftersom det innehåller mycket hög arbetskraft och produktionskostnader plus moms.

Bullion ägande bör betraktas som ett långsiktigt perspektiv att skydda rikedom för framtiden. Den största avgörande faktorn i när du ska köpa det är enbart när du hade råd att köpa. Om du är en individ med bra investering skarpsinne, kan du göra små vinster bara genom att studera svängningarna på marknaden och att köpa bara den exakta punkt när priser botten innan stigande. Men det är på dig att bestämma om du vill slå små sikt vinster eller långsiktig vinst – ett starkt försvar din förmögenhet.
09:15:35 pm . 26 Nov 2016
Admin · 124 views · Leave a comment

Permanent link to full entry

http://guldtankar.sosblogs.com/The-first-blog-b1/Aga-guld-b1-p3.htm

Comments

No Comment for this post yet...


Leave a comment

New feedback status: Published

Your URL will be displayed.


Please enter the code written in the picture.


Comment text

Options
   (Set cookies for name, e-mail and url)