Calendar

September 2017
SunMonTueWedThuFriSat
 << < > >>
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Who's Online?

Member: 0
Visitor: 1

Announce

rss Syndication

Archives

Halsband av guld eller diamant?

Bangles definiera unikt kulturen och arvet från Indien. Dessa är ganska traditionella smycken och föredrog att bäras i par. Med tanke på hur guld och diamant armband är high-end smycken när det gäller prissättning, har behovet av att bära armband och dess inträde i modevärlden någonsin bara ökat dess värde. Dessa skönheter bärs ofta runt om i landet av kvinnor många gånger att beteckna matrimony eller helt enkelt att briljera en etniska utseende.

Efter att ha sagt att alla på modet att köpa smycken har flyttats till det digitala utrymmet i senaste åren och med rätta så att du kan få massor av mönster att välja mellan medan armband online shopping.

Om du går för ett traditionellt utseende och para ihop smycken med indisk klädsel går för kunde diamantbeströdd bangles vara ett bra val. Bangles är mångsidiga tillbehör och håll en dyrbar plats i kvinnors hjärtan särskilt av indisk härkomst. Diamond armband online är ett enkelt sätt att hitta de bästa priserna i en rad utföranden.

Tja, vilja vi också krydda upp utseendet ibland med semi traditionella attires som smälter in i den moderna looken att visa upp båda sidorna till våra lekfulla jaget. Halsband av guld är ett enkelt val här, eftersom de förgyller färger ganska väl och förbli subtila tillbehör när den bärs med fusion ensembler. I själva verket är guld armband online i Indien mycket sökt genom alla åldrar kvinnor föredrar lätta smycken i de mest nya konstruktioner.

Några saker att ha i åtanke när man köper online –
Armband storlek – om du köper bangles online för första gången se en armring storlek-r eller helt enkelt välja den storlek som du för närvarande bär. (Tips-Kontrollera om de storlekar som nämns är indiska storlekar eller inte, eller oavsett vilken enhet du mäta i)

Guld vikt används - detta är viktigt om du går för bara guld och om du söker låg vikt eller fylligare vikt bangles.

Diamond kvaliteten – diamanter behöver din uppmärksamhet, kontrollera cut, tydlighet, karatvikt och färg.

Certifikat – här är extremt avgörande; Du bör få separata certifikat för guld och diamanter.

Gifting – Bangles har alltid gjort vackra gåvor och som nästan alltid ett måste när gifting till en nygift. Hålla liv i denna tradition välja chic mönster som de vardagliga arbetande kvinnorna kan stoltsera också.

Sist men inte minst; ta din plockning, även om du är i kärlek med båda som ett skulle du föredrar över andra-guld armband eller halsband av diamond?
09:13:29 pm . 26 Nov 2016
Admin · 10798 views · Leave a comment

Permanent link to full entry

http://guldtankar.sosblogs.com/The-first-blog-b1/Halsband-av-guld-eller-diamant-b1-p2.htm

Comments

No Comment for this post yet...


Leave a comment

New feedback status: Published

Your URL will be displayed.


Please enter the code written in the picture.


Comment text

Options
   (Set cookies for name, e-mail and url)