Calendar

December 2015
SunMonTueWedThuFriSat
 << <Sep 2017> >>
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Who's Online?

Member: 0
Visitor: 1

Announce

rss Syndication

Archives

Posts sent on: 2001-01-01

Äga guld

Funderar du på stelnar din ekonomiska status genom att investera? Har du någonsin vill köpa guld mynt eller tackor? Kanske för att investera? Om ja, sedan råkade du ha livets mest populära idé för att säkra din rikedom.

I times online aktiehandel affärsredovisningskonton och ekonomiska kriser hotande, finns det inget mer tillfredsställande, verkliga och fast än att köpa guld mynt. Det kallas den reala investeringen dessa dagar.

Oavsett huruvida atmosfären av ekonomiska krisen fortsätter eller inte, är marknaden för guld alltid sannolikt att bommen och inte bara bland privata investerare längre men institutioner, centralbanker och medel också.

Idag har är guld inte bara en handelsvara; Det är din försvarare av personlig rikedom under tider av ekonomisk omvälvning. Det är utan tvekan pengar par excellence!

Men innan du går vidare och välja att lägga till guld i din portfölj, måste du vara fullt medvetna om hur man skyddar och bygga din rikedom med denna ädelmetall. Du måste ha fördjupade kunskaper om vad, när, varför, var och hur man ska gå om guld privatägande.

Till exempel om dina finansiella mål är att skydda sig mot ekonomisk osäkerhet och kapitalisera på obestämd prisrörelsen, blir då modern bullion mynt mycket fördelaktigt för dig. Men om du är störd av kapitalkontroller och en plötslig guld beslag, så du kan lika gärna gå för historiska guldmynt. Valet är ditt ändå men en klok investering går en lång väg till skydda din rikedom.

Många människor undrar när ska de köpa guld och hur ska de göra det. Först och främst bör du komma ihåg att guld är ett steg mot rikedom skydd och försäkringar. Så, finns det ingen frågan om timing sådär i lager eller fastigheter marknader. Om du är verkligen guld investering, vettigt sedan väntar några lyckobringande dag inte. Bara gå för det!

Ska se till att göra en klok strategi i förväg så att din totala förmögenhet inte sinar under stigande ekonomisk osäkerhet och valuta problem uppstår i vissa länder.
Visste du att många aristokratiska, rika europeiska och asiatiska familjer har alltid hävdat mer än 80% av sina tillgångar i guld för bästa rikedom försäkringen. Samma praxis har tagit rötter nu i olika delar av världen där individer och familjer har börjat investera på allvar in guldmynt och guldtackor för att säkra deras ekonomiska ställning.

Nu, de viktigaste frågorna är fortfarande exakt vad man ska köpa.

Generellt finns det flera sätt där du kan köpa guld och Silver och säkra din rikedom. Du behöver tillämpa en kostnad genomsnitt strategi och att diversifiera din investering.

När det gäller grunderna är ädelmetaller en term som refererar till stora mängder av en ädelmetall. Det kan vara i form av tackor eller mynt eller rundor. Här är några viktiga-punkter för att betrakta som din investeringsalternativ:-ü investeringar guldmynt är undantagna från mervärdesskatt, endast om de är präglade efter år 1800 med guld renhet av minst 900 delar i 1000. De måste vara eller har varit lagligt betalningsmedel i ursprungslandet.

ü investeringar guldtackor eller Wafers är också undantagna från mervärdesskatt. men för detta måste de ha guld renhet av minst 995 delar i 1000. Investeringar guld rundor kan se ut som mynt, men eftersom de inte är lagligt betalningsmedel, så de kommer under kategorin barer och rån.

ü kan du även investera i Silver i form av mynt, barer, rån eller rundor. Men silver är alltid föremål för mervärdesskatt när det köps i Storbritannien. UK investering silvermynt som Silver Britannias är dock reavinstskatt gratis. Så, de blir en bättre investering proposition om du sannolikt att bli föremål för kapitalvinstbeskattning vid försäljning av dina tillgångar i framtiden.

ü många människor överväga att köpa guld och silversmycken som en investering men detta bedöms inte så klokt eftersom köp av smycken är ett mycket dyrt sätt att köpa guld och Silver eftersom det innehåller mycket hög arbetskraft och produktionskostnader plus moms.

Bullion ägande bör betraktas som ett långsiktigt perspektiv att skydda rikedom för framtiden. Den största avgörande faktorn i när du ska köpa det är enbart när du hade råd att köpa. Om du är en individ med bra investering skarpsinne, kan du göra små vinster bara genom att studera svängningarna på marknaden och att köpa bara den exakta punkt när priser botten innan stigande. Men det är på dig att bestämma om du vill slå små sikt vinster eller långsiktig vinst – ett starkt försvar din förmögenhet.
26 Nov 2016
Admin · 123 views · Leave a comment

Halsband av guld eller diamant?

Bangles definiera unikt kulturen och arvet från Indien. Dessa är ganska traditionella smycken och föredrog att bäras i par. Med tanke på hur guld och diamant armband är high-end smycken när det gäller prissättning, har behovet av att bära armband och dess inträde i modevärlden någonsin bara ökat dess värde. Dessa skönheter bärs ofta runt om i landet av kvinnor många gånger att beteckna matrimony eller helt enkelt att briljera en etniska utseende.

Efter att ha sagt att alla på modet att köpa smycken har flyttats till det digitala utrymmet i senaste åren och med rätta så att du kan få massor av mönster att välja mellan medan armband online shopping.

Om du går för ett traditionellt utseende och para ihop smycken med indisk klädsel går för kunde diamantbeströdd bangles vara ett bra val. Bangles är mångsidiga tillbehör och håll en dyrbar plats i kvinnors hjärtan särskilt av indisk härkomst. Diamond armband online är ett enkelt sätt att hitta de bästa priserna i en rad utföranden.

Tja, vilja vi också krydda upp utseendet ibland med semi traditionella attires som smälter in i den moderna looken att visa upp båda sidorna till våra lekfulla jaget. Halsband av guld är ett enkelt val här, eftersom de förgyller färger ganska väl och förbli subtila tillbehör när den bärs med fusion ensembler. I själva verket är guld armband online i Indien mycket sökt genom alla åldrar kvinnor föredrar lätta smycken i de mest nya konstruktioner.

Några saker att ha i åtanke när man köper online –
Armband storlek – om du köper bangles online för första gången se en armring storlek-r eller helt enkelt välja den storlek som du för närvarande bär. (Tips-Kontrollera om de storlekar som nämns är indiska storlekar eller inte, eller oavsett vilken enhet du mäta i)

Guld vikt används - detta är viktigt om du går för bara guld och om du söker låg vikt eller fylligare vikt bangles.

Diamond kvaliteten – diamanter behöver din uppmärksamhet, kontrollera cut, tydlighet, karatvikt och färg.

Certifikat – här är extremt avgörande; Du bör få separata certifikat för guld och diamanter.

Gifting – Bangles har alltid gjort vackra gåvor och som nästan alltid ett måste när gifting till en nygift. Hålla liv i denna tradition välja chic mönster som de vardagliga arbetande kvinnorna kan stoltsera också.

Sist men inte minst; ta din plockning, även om du är i kärlek med båda som ett skulle du föredrar över andra-guld armband eller halsband av diamond?
26 Nov 2016
Admin · 10797 views · Leave a comment

Första inlägget

Välkommen till min blogg om guld!
26 Nov 2016
Admin · 113 views · 1 comment